HANA CAFé

Recentebeoordeling


5 sterren uit 155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hana Café. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2023 om 22:18 Heerlijke pokébowls!!!!!
7 sep 2023 om 20:21 Net zo lekker als de vorige keer en een vriendelijke personal touch erbij. Dank je wel!
2 sep 2023 om 22:02 Jammer dat er gerookte zalm voor de pokebowl gebruikt wordt. Rauwe zou perfect zijn.
16 aug 2023 om 22:02 Very nice food and drinks as always :) One of the only good places out there in Amersfoort these days anymore.
6 aug 2023 om 17:21 Lekker vers, voor herhaling vatbaar.
5 aug 2023 om 22:07 Lekker gegeten, netjes bezorgd. Was de eerste keer maar zeker een om te onthouden.
5 aug 2023 om 20:29 Voor het eerst hier besteld: we vonden de poké bowls erg lekker! We gaan hier zeker vaker bestellen!
26 jul 2023 om 20:25 Er ging iets mis bij de bezorging, maar de eigenaar heeft dit uitstekend opgelost. Hier win je klanten mee. Het eten was heerlijk!
9 jul 2023 om 20:33 Best poké bowl I ever had!
7 jul 2023 om 13:22 Heerlijk was het weer!
1 jul 2023 om 9:05 Heerlijk verse poke bowl, smaakvol! Gebakken ei erg lekker
29 jun 2023 om 20:45 Was weer top! Ben erg fan van Hana vooral van de pokebowl met die lekkere gebakken kip erin! Echt heerlijk! Ga zo door!