HANA CAFé

Recentebeoordeling


5 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hana Café. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 18:48 Heerlijk eten.
19 aug 2022 om 20:15 Weer enorm genoten van de boa bun met rendang!! Bedankt!
19 aug 2022 om 8:06 Alles is zoooo lekker vers en goed op smaak . De pokebowl met de vegan chicken bulgogi is echt favoriet. Ook genoten van de pickles die allemaal anders smaakten en niet saai hetzelfde . Lieve vriendelijke bezorging! Echt een vega(n) aanrader!
17 aug 2022 om 20:40 De bezorgtijden was de helft van wat er aangegeven werd ! De pokebowl’s zijn écht fántastisch lekker en van sublieme kwalititeit ! De zalm, edammerboontjes, de zeewiersalade én de avocado waren allemaal even vers en precies goed . Perfect !
15 aug 2022 om 12:56 Voor het eerst hier besteld en een pokebowl samengesteld. Het is even wat anders dan ik gewend ben bij andere restaurants, bijv het eten was warm en dat had ik niet verwacht. Maar top, ik heb heerlijk gegeten! Bezorger was vriendelijk
14 aug 2022 om 21:59 Super snel en super lekker eten.
13 aug 2022 om 19:59 Heerlijk eten en goede bubble tea, helaas waren ze alleen m’n saus vergeten. Verder alles top
10 aug 2022 om 19:36 Het was heerlijk, wij gaan zeker vaker bestellen!
7 aug 2022 om 22:11 Was echt heel lekker.
3 aug 2022 om 19:41 One of my favourite place in the neighborhood. Always amazing tasty food. Highly recommended!
31 jul 2022 om 20:53 Heerlijke drankjes en dumplings!
30 jul 2022 om 21:33 Beste Pokebowls van Amersfoort! Altijd lekker en vers. Super vriendelijk personeel. Bezorging is altijd snel. Goede en originele drankjes. Wij zijn altijd blij