HANA CAFé

Recentebeoordeling


5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hana Café. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 7:50 Bijna voor het eerst dat besteld eten ook werkelijk lekker is... goed gedaan!
23 dec 2022 om 19:30 Lekker eten. Poke bowl. Veel!
14 nov 2022 om 9:54 Eten is altijd goed, echter ik merk dat er steeds minder keuze is op thuisbezorgd (kon alleen rundvlees of vega bao bun kiezen) en raar genoeg konden we het eten niet afhalen, alleen laten bezorgen
23 okt 2022 om 4:30 Altijd lekker eten bij Hana
7 okt 2022 om 19:43 Rice from the poke bowl was dried-out as if scraped from bottom of pan
2 okt 2022 om 20:24 Het was echt heel lekker. Goed vegan eten, de Bao was redelijk groot voor een Bao maar superlekker. De bowls zijn ook meer dan goed gevuld. De kimchi viel wel heel erg tegen, nasmaak van afwasmiddel..
1 okt 2022 om 8:17 Het eten was weer heerlijk
23 sep 2022 om 18:48 Heerlijk eten.
19 aug 2022 om 20:15 Weer enorm genoten van de boa bun met rendang!! Bedankt!
19 aug 2022 om 8:06 Alles is zoooo lekker vers en goed op smaak . De pokebowl met de vegan chicken bulgogi is echt favoriet. Ook genoten van de pickles die allemaal anders smaakten en niet saai hetzelfde . Lieve vriendelijke bezorging! Echt een vega(n) aanrader!
17 aug 2022 om 20:40 De bezorgtijden was de helft van wat er aangegeven werd ! De pokebowl’s zijn écht fántastisch lekker en van sublieme kwalititeit ! De zalm, edammerboontjes, de zeewiersalade én de avocado waren allemaal even vers en precies goed . Perfect !
15 aug 2022 om 12:56 Voor het eerst hier besteld en een pokebowl samengesteld. Het is even wat anders dan ik gewend ben bij andere restaurants, bijv het eten was warm en dat had ik niet verwacht. Maar top, ik heb heerlijk gegeten! Bezorger was vriendelijk